top of page

Tävlingsadministration

Skjutledaren styr skjutningen från sin PC med programvaran Sius Data. Programmet har funktioner för import och export av skjutlag. Export sker till vårt nyutvecklade rankingprogram i MS Excel eller till Sius Rank.


Med en färglaser får du fantastiska utskrifter med skottmarkeringar i olika färger. Rekommenderas. Vanlig svartvit laser fungerar också men som sagt färg gör skillnad.


Vårt lättanvända rankingprogram som är uppbyggt i Excel-programmet är användarvänligt. Från programmet erhålles skjutlagslistor som skjutledaren via SiusData för över till skjutlaget och därmed kommer information om skyttens namn och klubb upp på bildskärmen. Efter avslutad skjutning genereras resultatlistor för respektive klass via Excel-programmet.


SIUSRANK används world-wide  som standard ranking program för alla ISSF och CISM tävlingar vid kvalificering och finaler.


Parallellt med SIUSDATA som samlar in skottdata, erbjuder programmet SIUSRANK ytterligare utvärdering (båda programmen kan installeras på samma PC). SIUSRANK programmet erbjuder visning av löpande resultat under tävlingens gång på storbildskärm , TV eller projektorduk.


SIUSRANK stöder både  import and export av start- och rankinglistor till och från Microsoft-Excel. Detta förenklar förberedelserna för tävlingarna. Rankinglistor kan sparas och skrivas ut (pdf-fil).


Utskrift av "blinderingsprotokollet ”kan även ske från en PC vid skjutledaren, via programmet Sius Data. Koppling till vårt rankingprogram som är uppbyggt i Excel och publikvisningsprogram är standard i Sius Data. SIUS RANK med up-load funktion vid tävlingar till internet för publikvisning finns som ett kostnadsvänligt alternativ.

bottom of page